Badrumsrenovering med det lilla extra

Badrumsrenovering med det lilla extra

Hej och god kväll alla läsare!

Ni som följt mig ett tag vet att vi håller på att renovera vårt hus och nu när det stora sovrummet är klart så blir nästa projekt att göra en badrumsrenovering. Drömmen är att ha ett sådant där stort och härligt i anslutning till sovrummet. Vi vill ha dubbla handfat, golvvärme och en regndusch för att skapa en riktigt lyxig spa-känsla här hemma.

Men så ska man hitta en byggservice som är rimliga i pris, noggranna och som har tid att göra jobbet. Vi har förstått att bara en sådan sak kan ta tid och kräver sin research. Men det är ju också viktigt att det blir bra, så därför kan jag verkligen rekommendera att man gör just det. Tar tiden att leta och verkligen be om offerter från olika företag.

Våra bästa vänner i Helsingborg har just gjort en badrumsrenovering men även om det blev bra tillslut så drog det ut på tiden och har strulat väldigt mycket, så därför ville vi hitta en annan firma. Olika företag som erbjuder byggservice kan ju ha lite olika nischer eller områden de är särskilt bra på.

Efter många om och men har vi hittat en som vi ska anlita. Offerten såg bra ut och de förstod precis våra visioner så jag tror det kommer bli toppenbra. Jag längtar efter att det ska bli klart, då kommer jag säkert aldrig vilja åka hemifrån. Eller åtminstone inte känna samma längtan att åka bort på spa, nu när jag får sådan lyx här hemma.

Vi har suttit på nätet i förväg och designat vårt badrum och valt både färgtema och inredning. Vi var lite oense först om vilket kakel vi skulle ha men nu har vi hittat ett vi båda gillar! Jag ser fram emot att kunna dela med mig av bilder sedan på det färdiga resultatet.

Ha nu en underbar kväll!


Kommentarer är stängda.