Blästring mot klotter!

Blästring mot klotter!

Hejsan bloggen!

Jag sitter här och tänker skriva av lite frustration samtidigt som jag vill rikta ett tack till ett företag som hjälpte mig! För någon vecka sedan så utsattes hela våran gata i Ystad av skadegörelse, det var någon eller några som hade bestämt sig för att måla klotter på alla fasader och det är inte direkt att torka av med vatten och en trasa. Jag använde mig av SodaBlast Karlshamn som kom och gjorde blästring på hela fasaden. Det kanske finns många av er på bloggen som inte vet vad blästring är, men jag ska förklara. Blästring är en rengöringsmetod som är miljövänlig och effektivt tar bort smuts och beläggningar. Jag använde mig faktiskt av just samma företag några gånger när jag tidigare bodde i Kristianstad och även när jag bodde i Växjö, så jag visste att blästring skulle hjälpa när det nu var dags igen.

Även fast det för mig gick ganska enkelt att lösa den här skadegörelsen så kan det inte undgå mig från att bli irriterad på dessa person som utförde klotter på våra byggnader. Under hela min livstid så har jag inte i vare sig Ystad, Växjö eller Kristianstad blivit utsatt för något sådant här, därför är det till min stora förvåning att detta sker när jag bor i ett lugnt och tryggt familjeområde där några problem aldrig uppstått. Alla vi som har fått våra hus klottrade har givetvis gjort en polisanmälan och förhoppningsvis så får de tag på bovarna. Det känns iallafall lite bra att jag använde mig av en miljövänlig metod för att få huset rent, jag var inte ensam av att använda mig av blästring utan några av grannarna kände också till den typen av metod.

Blir ni någonsin utsatta av klotter eller bara känner att ni vill ha er fasad rengjord med hjälp av blästring så vänd er till SodaBlast vettja! 


Kommentarer är stängda.