En låssmed till stugan

En låssmed till stugan

Hej alla läsare!

Idag är det måndag och bara det kan kännas jobbigt för många, men för mig är det idag lite extra tungt. I helgen var jag på besök i Ystad för att kolla till stugan och det var ingen trevlig syn som jag fick när jag körde in på uppfarten. Där står min dörr helt uppbruten och katastrofen är ett faktum, någon annan hade beslutat sig för att också ta ett besök i stugan men med ett helt annat syfte än vad jag hade. Det var bara att ringa en låssmed så fort som möjligt, faktum är att jag ringde en låssmed innan jag steg in i huset för att kolla om något fattades. Min tanke där och då var att jag inte kommer kunna åka tillbaka hem till Göteborg tills jag hade fått ett nytt lås, men lite tur i oturen skulle minsann dyka upp. För redan på lördagen så kom det en låssmed från Svensk Låstjänst Syd och gav mig ett nytt lås till dörren.

När jag kom in i stugan så visade sig att de hade vänt upp och ner på hela huset för att hitta saker av värde och det hade hittat en hel del. Jag hade inte längre någon tv att kunna kolla på och inte heller någon tv-box. Det hängde heller inte några tavlor kvar på väggarna, inte för att de var några konstverk av ekonomiskt värde men för mig betydde de väldigt mycket. De hade rensat huset på allt som de trodde var av värde och de fick med sig de få sakerna som faktiskt hade ett ekonomiskt värde.

Så nu under större delen av dagen har jag suttit här i samtal med försäkringsbolag och hela köret för att förklara vad som har hänt, men jag orkar inte mer känner jag. Nu vill jag bara hem och önskar att den här dagen kan ta slut.

Over and out vänner! 


Kommentarer är stängda.