Masage hjälpte mot min onda rygg

Masage hjälpte mot min onda rygg

Jag ska gå rakt på sak i dagens inlägg och berätta att på Sommargatan i Ystad kan man boka in sig på klassisk svensk massage eller avslappningsmassage. Det har jag gjort och med tanke på hur nöjd jag är med att jag kunde få hjälp så snabbt när det var jag som fick akut ont i ryggen så ville jag i det här inlägget tipsa er läsare om företaget Hammers Hemmamassage som även kan göra hembesök. Alla som önskar få massage i Ystad kan vända sig till Hammers Hemmamassage.  

För ett par veckor sedan fick jag ont i ryggen igen. Det har hänt några gånger tidigare och orsaken till detta är det lite svårt att sia om. Det kan nog bero på att jag inte har så starka rygg- och magmuskler, sedan kanske jag har gjort någon konstig rörelse utan att jag har tänkt på det. Jag vet sedan tidigare att värken går över efter en vecka eller två, men det känns hur som helst väldigt skönt med massage, och eftersom jag tidigare fått massage i Ystad genom det här företaget och det hjälpte så valde jag att även denna gång boka in mig på massage. Det här med att ha ont i ryggen är vanligt, nästan alla jag pratar med säger att de någon gång ibland får ont i ryggen. Jag är i alla fall tacksam över att det går att få lindring för sina besvär. Jag tycker att ni som ännu inte provat på massage skulle vilja göra det och befinner ni här i södra Skåne så kan ju en massage i Ystad på Hammers Hemmamassage vara en god idé. 


Kommentarer är stängda.