På jakt efter fotograf

På jakt efter fotograf

Tjenixen bloggen! Jag hoppas att ni alla har en fantastisk morgon i det underbara solskenet, vissa av er njuter säkert också av att ha semester. Själv är jag inte riktigt där än utan det återstår några veckors arbete innan jag får njuta av lite ledighet, men den som väntar på något gott. Jag har fått lite uppdrag av min chef som kommer sträcka sig över de här veckorna innan semestern. För det första så behöver jag få tag i en fotograf som kan tänka sig att ta lite schyssta produktbilder till våran höstkollektion och det tänker jag faktiskt att det ska göras nu i dagarna. Knäppa bilder till höstens kollektion nu under sommaren kanske inte låter så klokt med tanke på att det är helt olika väderslag, men det är bara för en fotograf att redigera bilderna så att det ser lite höstigt ut. Sen tror jag det går att anpassa ganska så bra med, jag menar man behöver kanske inte ta massa bilder med somriga blommor i bakgrunden utan det gäller att välja rätt plats. Vi vill dock ha miljöbilder där man ser hur våra produkter används och hur de sitter, tanken är att vi ska kunna använda dessa bilderna både på hemsidan men även på våra sociala medier som lite marknadsföring. Det är därför som vi behöver en skicklig fotograf som vet hur man tar lockande och säljande bilder. Jag arbetar på företagets marknadsavdelning och är den som tillsammans med några kollegor har ansvaret för att sköta marknadsföring och se till så att vi har en schysst design på vår hemsida. Det är ett väldigt roligt jobb och jag trivs riktigt bra med mina kollegor, så min tanke är nog att köra på här i ganska många år framöver. Nej nu får jag kicka igång den här måndagen och se om jag kan hitta någon ledig fotograf i Ystad som kan hjälpa mig.  


Kommentarer är stängda.