Trädgårdsarbeten i Trelleborg

Trädgårdsarbeten i Trelleborg

Godmorgon läsare!

Vi börjar närma oss helgen med stormsteg och visst känns det skönt med lite välförtjänt ledighet. Det är inte bara helgen som är runt hörnet utan vi går mot nyare tider och sakta men säkert mot våren. Våren är en fantastisk årstid med mycket att erbjuda, min vår består mestadels av trädgårdsarbeten och golf. Det viktiga för mig är att få vara ute och njuta av så många soltimmar som möjligt.

Men i år så har jag en plan för min vår, en plan som gör att jag kommer kunna spendera mer tid på golfbanan och mindre tid på trädgårdsarbeten. Golf är ett stort fritidsintresse för mig men det är även en hobby som är väldigt beroende av väder och vind, det är inte så att man går en golfrunda i december. Jag har redan börjat reka lite efter olika golfbanor som jag vill besöka till våren och upptäckte att det fanns en golfbana bara några kilometer från mitt sommarhus i Trelleborg, så planen är glasklar.

Eftersom jag har chansen att kunna arbeta hemifrån så har jag möjlighet att spendera mer tid i Trelleborg, men för att kunna få ut något av den lediga tiden så behöver jag någon som kan ta hand om trädgården. Därför kontaktade jag Christofers Allfix som sköter trädgårdsarbeten och vi kom fram till att han skulle ta hand om min trädgård en gång varannan vecka under våren och sen efter sommaren eventuellt en gång varje vecka. Det känns suveränt att redan ha den biten avklarad så att jag kan njuta av våren, men först har vi några vintermånader att ta oss igenom.

Vad har du för planer inför våren? Kanske ses vi på golfbanan i Trelleborg. Titta gärna in på bloggen i eftermiddag, det kommer bjudas på humor!  


Kommentarer är stängda.