Välförtjänt restaurangbesök

Välförtjänt restaurangbesök

Tjabba tjena hallå bloggen!

Helgen är bara någon timme bort och idag har jag som chef planerat en överraskning åt mina anställda! Klockan fyra är det dags att stämpla ut för att sedan bege oss mot en restaurang som heter Matverket Bistro och ligger i närheten av Markaryd. Det kommer bjudas på god mat och dryck som företaget står för. Jag vill genom det här visa min tacksamhet för alla på företaget och bjuda tillbaka med en välförtjänt medelhavsbuffé och lite aktiviteter på en trevlig restaurang

Det kommer inte bli mitt första besök på denna restaurang utan jag har varit hos Matverket många gånger förr både på lunchtid och kvällen, men jag har aldrig provat deras medelhavsbuffé så det blir spännande. Jag är ju uppvuxen nere vid Medelhavet och älskar verkligen matkulturen som finns där nere, med det sagt så har de en tuff uppgift framför sig. Med tanke på mina tidigare besök och om man kollar på menyn så ser det på förhand ut som att detta kommer bli succé, jag kan nästan känna en lätt medelhavsbris stryka förbi här.

Efter maten så kommer det att bjudas på shuffleboard och biljard resten av kvällen, det är dags att se vem på jobbet som har den bästa känslan och siktet. När det kommer till shuffleboard så är det mycket möjligt att jag kommer gå hem med huvudet högt, det är lite av en dold talang som jag sitter inne på. Biljard däremot, där finns det definitivt ingen talang och jag skulle bli överraskad om jag ens lyckades få i någon kula. Det viktigaste är däremot att vi har en trevlig kväll på en trevlig restaurang. Sammanhållning är ett värdeord för oss på företaget och jag arbetar starkt för att vi ska vara en sammansvetsad grupp som kan ha kul och umgås utanför arbete. Jag får givetvis lägga ner en del tid på det men det är alla mina underbara anställda värda. Nu kör vi hårt sista timmarna innan vi går hem!


Kommentarer är stängda.