En skön massage

En skön massage

Hejsan!

Nu kommer ett inlägg om en trevlig massage i Simrishamn, jag vet att många av er följare gillar när jag publicerar inlägg som lyfter fram företag i vårat land. Befinner du dig i närheten av Simrishamn och inte har en aning på vad du ska göra i helgen? Jag har svaret, du borde ta en massage hos Gyas Spirit and Soul. Det är perfekt när man har lite tid över och känner att det vore skönt med lite avkoppling för att hålla kroppens hälsa i schack. Hos Gyas Spirit and Soul finns det en rad olika behandlingar och jag har faktiskt provat dem alla, det som är så fantastiskt med hennes massage är att hon alltid anpassar sin behandling efter individen.

Med tanke på att jag bor i Simrishamn så är det nära och bra för mig, jag brukar i snitt göra två besök i månaden för att hålla kroppen mjuk och få sinnet i ro. Effekterna efter en massage är olika från person till person, jag sover aldrig så bra som jag har gjort efter ett besök medans min man får en helt ny energi där han får jättemycket saker utrett. Så här har du ett riktigt skönt tips på ett företag som kan ge dig lite lugn och ro. Ta en massage i helgen, laga en god middag för att sedan koppla av i soffan framför en bra film. Det låter inte helt fel va?

Det är faktiskt mina planer för helgen och det känns bra att för en gång skull vara hemma i lilla Simrishamn under helgen, jag har varit på resande fot alldeles för mycket den närmaste tiden. Det är också kul men just nu känner jag att det är på tiden att få landa i hemmet och bara ha en helg som inte består av några utflykter eller måsten. Ha en fin helg vänner!


Kommentarer är stängda.